søndag 30. januar 2011

Strikket veske i sort/gråtoner

Er omsider ferdig med veska jeg har strikket på i det siste.. Har aldri strikket noe særlig, men ble kjempefornøyd med veska :) Skal bare sette på noen perler i sort, hvitt og grått i snorendene, så er den heeelt ferdig :) Dette ga mersmak, så nå har jeg begynt på en hals for å få brukt opp resten av garnet jeg har brukt i veska. Har brukt "Panda" fra Trysil Garn, mykt og deilig.. Veska er foret og har 2 innvendige og 1 utvendig lomme. Ser ut på bildet som om snora er skjev i forhold til lomma, men er ikke det i virkeligheten... Fikk nok litt dilla på å strikke nå, tror jeg.. Er jo greit med litt avveksling :)

Ønsker alle en superflott søndag !!

mandag 10. januar 2011

En liten "myntpung" til... og litt strikking :)


Måtte bare sy en til av denne,, Her har jeg brukt rester fra stripesettet til løperen "Kristine" av Bente Malm, som jeg har blogget tidligere. Søte, disse myntpungene :)

Sjelden jeg strikker, men har nå fått litt "dilla" på det også.. Har så ofte vært inne på siden Garnstudio / DROPS Design og sett på alle de fine GRATIS strikke- og hekleoppskriftene de har der, og nå klarte jeg ikke lenger å la være ; måtte kjøpe garn og har begynt å strikke veske, som jeg tror blir veldig bra :) Har ønsket meg en strikket veske såååå lenge nå, så tror det var på tide jeg begynte på en..

Ønsker dere alle en superfin uke :)

lørdag 8. januar 2011

Ny blogg her i "Bloggland"

Ønsker Anita, ei veldig flink og kreativ dame, hjertlig velkommen her i "Bloggland" ! Hun lager så mye fint, og jeg er helt sikker på at det kommer mye spennende på bloggen hennes framover. Gleder meg til å følge den. Hun har nå startet bloggen Anitas Kreative Verksted :) Masse lykke til, Anita !!

torsdag 6. januar 2011

Nytt år - nye muligheter :)


Ja, da er vi inne i 2011, og det første jeg har fått ferdig dette året er disse 3 myntpungene. Har ligget ferdige et par dager, men er litt treg til å ta bilde.. Måtte jo bare prøve Timotei sitt mønster, og syns de ble kjempesøte.. Blir sikkert flere senere, tenker jeg.