fredag 31. desember 2010

mandag 27. desember 2010

"Til make-up"


Har sydd en liten sminkepung, "Til make-up", designet av AnnAKa. Liker godt denne, så det kan nok hende det blir flere senere :)

søndag 26. desember 2010

Veske "Phoebe bag"


Har noen fridager nå i romjula, og da må jeg jo benytte muligheten til å få sydd litt.. Har sett denne "Phoebe bag"-veska på sida til Timotei, og syns den var så fin, at jeg måtte prøve selv også :) Har sydd den i gråblått "avisstoff", men laget flere lommer enn i mønsteret. Har sydd veska med 5 innvendige og 3 utvendige lommer, og ble veldig fornøyd med den. Likte veldig godt fasongen og størrelsen. Denne er designet av Rebeka Lambert, som har hjemmside Artsy Crafty Babe. Her kan mønsteret til "Phoebe bag" lastes ned gratis :) Ønsker dere alle en fortsatt koselig romjul !!

søndag 19. desember 2010

Løper og kjøkkensett



Da er en juleløper og et kjøkkensett ferdig, av den enkleste og raskeste typen :) Greit med noe som er raskt å lage nå 5 dager før jul, syns jeg... Så får en heller lage noe litt mer avansert og tidkrevende etter jul. Har så mange planer, men tida flyr ifra meg, føler jeg. Men får håpe jeg får laget alt jeg har lyst til over nyttår :)

fredag 10. desember 2010

Løper i rødt, sort og grått





Da er jeg ferdig med en enkel og grei løper, som trolig blir julegave. Knappene fikk visst ikke den riktige fargen på bildene her, men den røde trekanten har sort knapp og de to grå trekantene har røde knapper. Tror dessverre ikke jeg rekker å lage så mange julegaver selv i år, noe jeg gjerne skulle gjort.. Mye artigene å lage julegavene enn å kjøpe dem, syns jeg :) Men, men, sånn er det bare.. Får bare se an hvor mye jeg rekker å lage før jul :)

søndag 5. desember 2010

En UFO er endelig ferdig


Dette veggteppet i "log cabin" begynte jeg på i 2004, tror jeg, og den har ligget halvferdig helt til nå.. Fant ut at det var på tide å gjøre den ferdig, hihi :) Ble ganske fornøyd, jeg :) Da er det bare å fortsette på julegavene... Det går SÅÅÅ fort til jul nå.. !!!