onsdag 11. mars 2009

"Eventyrteppet" og "Toras påskeløper"

 
Se så fin pakke jeg har fått fra Quiltekroken :) Denne har jeg gledet meg veldig til å få !  Som vanlig lager AnnAKa kjempefine mønstre, og da hun nå har designet "Månedens eventyr" / "Eventyrteppet", ja, så MÅTTE jeg selvfølgelig ha det også ! Bestilte derfor abonnement på dette teppet. Der får jeg 1 nytt mønster fra et kjent eventyr + den vanlige begynnelsen og slutten på alle eventyr ; "Det var en gang...", "Rødhette og ulven", "Den standhaftige tinnsoldat", "Pannekaken", "Askepott", "Snehvit", "Prinsessen på erten", "Askeladden som kappåt med trollet", "Tornerose", "Bukkene Bruse", "Den syvende far i huset", "Piken med svovelstikkene", og til slutt "Snipp, snapp, snute..." tilsendt i posten hver måned framover i 1 år. Gleder meg til alle de fine mønsterpakkene jeg får framover ! Blir mye koselig håndarbeid..   
Falt også for "Toras påskeløper". Fikk nydelig materialpakke til denne. 
Akkurat nå holder jeg på med stitcherymotivene til "Et hekseliv", men tiden vil vise hvor lenge jeg klarer å vente før jeg "må" begynne med "Eventyrteppet"... Blir vel ikke så lenge til, tenker jeg.. "Toras påskeløper" skulle jeg jo også hatt ferdig før påske, og den har jeg heller ikke begynt på enda. Må innrømme at det kribler veldig etter å begynne både på "Toras påskeløper" og kanskje spesielt "Eventyrteppet", så kanskje "må" jeg begynne på disse til helga ??? 


lørdag 7. mars 2009

Pute "Forever Friends"

 
Dette er hva jeg har drevet med i det siste. Puta som jeg nevnte tidligere, som jeg har laget på bestilling fra en kollega. Den skulle være bursdagsgave til en venninne. Jeg syns puta ble fin, men det tok lang tid å få den ferdig, siden jeg applikerer alt for hånd, og ikke på symaskinen. Har jo ikke denne sømmen må min maskin.. Grrr.. Applikerte også navnene til disse to venninnene på puta, og satt i glidelås i sømmen nederst på puta, så trekket kan tas av og på.


"Gladveska", "Pynt til det lille rom" og "Klesklypepose"

Gladveska har jeg laget tilsammen 8 stk. av, men noen er blitt solgt og gitt bort i gaver før jeg har fått tatt bilder av dem. Dorullholderen laget jeg til mamma og pappa den gang de laget et lite ekstra bad i kjelleren. Klesklypeposen har jeg også laget en til av som er gitt bort i gave før jeg har fått tatt bilde.. Alt sammen er "selvfølgelig" designet av AnnAKa.


"Mobilhus" og "Morsomme grytelapper"

 
 
Både Mobilhusene og gryteklutene har jeg lagt flere av, men har tydeligvis ikke alltid husket å ta bilder før ting er blitt enten solgt eller gitt bort..