søndag 22. februar 2009

Julegaveposer


Høsten 2007 fikk jeg bestilling på 5 stk. "julegaveposer" som skulle henges opp på de medisinske avdelingene på Stensby sykehus . Morsomt og koselig arbeid. Jeg laget alle forskjellige, og applikerte avdelingenes navn på. Ville bare vise fram disse.. Posene er til henholdsvis skrivetjenesten, poliklinikken, medisinske leger, Felles overvåkning (FOV) og til medisinsk avdeling. Tror posene falt i smak.

"Med sukker og fløte", stjernebrikke og vognteppe

 
 
Legger her ut flere bilder av ting jeg har laget tidligere ; løperen "Med sukker og fløte" av AnnAKa, en stjerneformet brikke og et vognteppe med bamser.

Diverse løpere

Enda mer som er laget for leeeeeeeeeeenge siden..
 
 

Stjernebrikker og grytelapper

Dette er også laget for leeeeeeeenge siden..
 
 

Veggbilder og stjernebrikker

Noen bilder av ting jeg har laget for leeeeeeeenge siden..
 
 

lørdag 21. februar 2009

Velkommen-bilde og juleløpere

 
 
"Velkommen"-bildet designet av Sømrommet sydde jeg våren 2008. Dette var bursdagsgave til mamma. Juleløperen med applikerte dansende troll begynte jeg på høsten 2007, men så ble den liggende en god stund, og ble ikke ferdigsydd før høsten 2008. De dansende trollene er tatt fra juletreunderlaget "Glade Jul" designet av Sømrommet. Syns selv løperen ble veldig fin. Den var koselig å ha liggende på salongbordet jula som var. Er veldig glad i disse trollene. Juleløperen med hjerter sydde jeg også høsten 2008.

Løper, puslespill og kjøkkensett

 
 
Tenkte jeg kunne vise frem kjøkkensettet jeg laget til mamma til jul (en enkel variant av AnnAKas løper "Tante Mia", og puslespillet (1000 brikker) som jeg fikk av ei god venninne i julegave og som jeg selvfølgelig måtte begynne på med en gang.. Og så får en jo ikke lagt det fra seg før det er ferdig, så det ble ikke mye sying i jula, nei (hadde juleferie og hadde planlagt å sy masse !), men puslespill er en koselig avveksling.. Syns dette bildet var så fint. Den beige løperen laget jeg i høst..

lørdag 14. februar 2009

Toalettmappe

 
Fikk bestilling på toalettmappe av en arbeidskollega. Hun har selv valgt farger og motiv. Dette skulle være bursdagsgave til en venninne. Syns selv denne bamseapplikasjonen ble fin. Holder nå på med en annen bestilling (pute) fra samme kollega, også med bamseapplikasjon. Blir nok flere lignende bamseapplikasjoner senere også.. Bilde av puta kommer så fort den er ferdig. Syr all applikasjon for hånd, og det tar derfor noe tid før jeg blir ferdig, og får lagt inn bilder..